U caps – cena – sastojci – iskustva – rezultati – forum – gde kupiti

U caps – Šta učiniti kada vas zuji u ušima i slabo čujete? Ovo su glavni znakovi gubitka sluha

U caps – Kod slabog sluha – patološko stanje u kojem dolazi do postepenog gubitka čula sluha. U ovom članku ćete pročitati o njegovim uzrocima, mehanizmima i simptomima koji uznemiravaju i zahtevaju brzu reakciju. Saznat ćete i o ozbiljnim komplikacijama ove podmukle bolesti i o modernom pristupu lečenju koji je dostupan svima.

Gubitak sluha utiče na produktivnost i kvalitet života. Osim očiglednog simptoma gubitka sluha također utječe na smanjivanje ukupne performanse i uzrokuje probleme u svakodnevnom životu.

U Caps sveobuhvatno pomaže kod gubitka sluha:

Smanjuje holesterol;
Ublažava bol i upalu;
Održava sluh normalnim.

Kako U Caps utiče na organizam?
– U Caps deluje u tri faze:

1. Blagotvorno deluje na organizam, snižava holesterol, reguliše nivo glukoze i dodaje energiju;

2. Ublažava bol i upalu, podržava regeneraciju slušnog aparata, bori se protiv bakterijskih hroničnih ORL infekcija, povećava efikasnost sluha;

3. Osigurava pravilno dotok krvi u ušne školjke, učestvuje u formiranju i regeneraciji hrskavice u slučaju njihovog oštećenja.

Prvi znaci gubitka sluha:

Lagani gubitak sluha;
Buka u ušima;
Nemogućnost razlikovanja visokih tonova;
Glavobolja u području čela i slepoočnica;
Nagle promene krvnog pritiska (potamnjenje u očima sa naglim promenama položaja tela)

Kako vratiti sluh kod kuće?
Rehabilitacija sluha je složen proces. Uteče na celi organizam i značajno poboljšava kvalitetu života.

Čišćenje tubula od naslaga i štetnih nečistoća;
Uklanjanje bakterija, virusa i upala uha;
Pravilnu hudrataciju i poboljšanje stanja kože uha;
Registrovanje većine ambijentalnih zvukova , uključujući glasove, šapat i razne zvukove u gomili – poboljšanje do sedam puta! Ispitanici su ponovo mogli da slušaju radio, gledaju TV, razgovaraju telefonom.
Uspešnu borbu sa tinitusom i škripom u ušima, prisutnim upotrebom običnih slušnih pomagala..
Bolje razumevanje ljudskog govora – čak i u bučnim okruženjima.
Smanjivanje opasnosti i inhibiranje razvoja

Visoko koncentrisani biljni ekstrakti – optimalne doze odgovarajućih sastojaka prirodnog porekla – brzo se apsorbiraju u telo. Naše telo je poput složene mašine. Svaki član radi individualno, ali uči i sarađuje sa ostalima – u meri u kojoj su efikasni. Skoro odmah prodire u tkiva, gde se rastvara i ide dalje u telo do odgovarajućih grupa tkiva i započinje proces rekonstrukcije sluha već na ćelijskom nivou. Inteligentni aktivator ‘pamti’ put, organ sluha se navikava na njega (tzv. telesna memorija), zahvaljujući čemu samo sledeće doze deluju brže i jasnije. Utičući na mikroćelijske strukture, aktivno inhibira degeneraciju sluha, intenzivno se obnavlja, što omogućava postepeni oporavak sluha. Stimuliše ćelije dlake da uhvate zvukove. Ovo čini da čak i kratkoročni korisnici bolje čuju, dok se ne postigne potpuni efekat. Potpuni tretman koji preporučuju stručnjaci traje 28 dana. Možete mirno da radite ono što inače radite i vaš sluh će se vratiti u normalu.

U Caps je najsigurniji oblik terapije, čija primena nema nikakve nuspojave. Tretman se lako može izvesti kod kuće. Dovoljno je da redovno koristite proizvod prema uputstvima, da biste uskoro poboljšali kvalitet sluha i eliminisali zujanje u ušima, kao i postupno regenerisali organ sluha, oslobodili se gluvoće – čime ćete značajno poboljšati udobnost i radost od zivota!

Glavni simptomi gubitka sluha uključuju:

Nemogućnost razlikovanja glasova u gomili;
Opći gubitak sluha;
Glavobolju;
Tinitus;
Opću slabost, letargija, pospanost;
Nizak radni kapacitet;
Poremećaji spavanja, nesanica;
Problemi sa pamćenjem;
Vrtoglavica;
Poremećaji koordinacije;
Nemogućnost razlikovanja visokih tonova.

Ova formula je tako efikasna jer deluje na tri nivoa istovremeno:

PREOSETLJIVOST SLUHA
Delovanje inovativne metode prvenstveno se fokusira na odvajanje standardnih, svesno čujnih zvukova od onih koje može čuti samo osoba koja pati od tinitusa. Sledeća faza je postepena neutralizacija svake buke koja ometa sluh, do njihovog potpunog nestanka.

POBOLJŠAVANJE KVALITETE SLUHA
Aktivni sastojci sadržani u formuli brzo smanjuju smetnje u slušnom sistemu i poboljšavaju protok krvi kroz krvne sudove koji se nalaze u unutrašnjem uhu. Sve ovo znači tri puta bolji kvalitet sluha.

ZAŠTITA SLUŠNOG SISTEMA
Ova formula intenzivno jača kanal zvučnog talasa do bubne opne, sprečavajući oštećenje ćelija unutrašnjeg uha pod uticajem vanjskih faktora (npr. buka) – zahvaljujući tome, slušni sistem je pod stalnom zaštitom i otporan na smetnje.

Efikasnost U Caps-a je visoka zahvaljujući velikoj koncentraciji ekstrakata biljnog porekla, vitaminima i mineralima.

 

PORUČIVANJE SRBIJA

 

 

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

 

PORUČIVANJE CRNA GORA

 

 

 

PORUČIVANJE HRVATSKA

 

 

 

PORUČIVANJE SEVERNA MAKEDONIJA