Wrinkless serum – sastav – u apotekama – iskustva – cena

WRINKLESS SERUM PROTIV STARENJA

Wrinkless serum – 7 GODINA MANJE ZA 30 DANA
Poput nežnog talasa, zapljuskuje lice, uklanja bore i kožu obnavlja iznutra
Isprobajte i uverite se!

DOSTA JE SKRIVANJA GODINA!
PROSTO ZABORAVI NA NJIH UZ SERUM WRINKLESS!

SERUM WRINKLESS
ELIKSIR BLISTAVOSTI I MLADOSTI KOŽE
SERUM WRINKLESS JE SERUM KOJI ZAMJENJUJE BAR 3 SREDSTVA ZA NJEGU KOŽE.

Formula ReYouth™ Wrinkless koju su stvorili evropski naučnici iz nezavisne asocijacije “Healthy Skin and Care” prilagođena je potrebama kože koja stari i uklanja njene nesavršenosti u 93% slučajeva

Kod redovne upotrebe 2 puta dnevno: ujutro i uveče.

HIDRIRA
Mikromolekule ovog seruma zadržavaju vlagu u koži, štite ćelije i tkiva od dehidratacije i dugo produžavaju mladost.

ZAGLAĐUJE BORE
Stimulira prirodnu proizvodnju kolagena, zaglađuje bore, poboljšava elastičnost kože i sužava pore. Stvara nevidljivi oblikujući film – “učinak druge kože” i brzo zateže konture lica. Oblik lica postaje jasan i veoma izražen.

NJEŽNO IZBELJUJE I POBOLJŠAVA BOJU LICA
Antioksidanti ovog seruma uništavaju nakupine melanina ispod kože i posvjetljuju pigmentacijske fleke.

8 ELEMENATA ZA IDEALNU KOŽU
U SVAKOJ KAPLJICI SERUMA WRINKLESS
Specijalisti su sproveli istraživanja nad 170 revitalizujućih sastojaka koji bi produžili uzajamno djelovanje i među njima su probrali 8 najboljih. Konačni sastav formule Wrinkless je čisti vitamin E i kompleks od 7 njegujućih ulja:

Ulje lješnika Ulje koštica šljive Ulje makadamije Ulje jojobe Ulje koštica kajsije Ulje divlje ruže Ulje semena maline

Ulje od jojobe je ekstrakt dobiven iz sjemena biljke jojobe. To je vrlo stabilno ulje i dugotrajno, što ga čini idealnim za kozmetičke i kućne namjene. Ulje jojobe sadrži visok postotak mono-nenasićenih masnih kiselina, posebno oleinske kiseline, što mu daje visoku razinu hidratacije kože i kose. Također je bogato vitaminom E i mineralima, što ga čini izvrsnim antioksidansom. Ulje jojobe se često koristi u kozmetičkim proizvodima za njegu kože i kose, kao i u masnim formulacijama za sunčanje i zaštitu od UV zračenja.

Ulje od divlje ruže, također poznato kao ulje ruže mosqueta, dobiva se iz semena divlje ruže. To je bogato izvor vitamina A i C, koji pomažu u obnavljanju kože i sprječavaju starenje. Također sadrži visoke razine linolenske i linolne kiseline, što ga čini izvrsnim za hidrataciju i regeneraciju kože. Ulje od divlje ruže se često koristi u kozmetičkim proizvodima za njegu kože, posebno za suhu i oštećenu kožu, kao i u proizvodima za lice i telo. Takođe se može koristiti u masnim formulacijama za sunčanje i zaštitu od UV zračenja.

Ulje od kostica sljive je ekstrakt dobiven iz kostica sljive. To ulje je bogato izvor masnih kiselina, kao što su oleinska, linolna i palmitinska kiselina, koje pomažu u hidrataciji i zaštiti kože. Također sadrži visoke razine vitamina A i E, antioksidanata koji pomažu u sprečavanju starenja kože.
Ulje od kostica sljive se često koristi u kozmetičkim proizvodima za njegu kože, posebno za suhu i oštećenu kožu. Pomaže u smanjenju bora, vraća elastičnost kože, te sprečava suhoću i ljuštenje kože. Također se koristi u proizvodima za lice, tijelo i kosu.

Ulje od lesnika je ekstrakt dobiven iz lesnika, ploda lesnog oraha. To ulje je bogato izvor masnih kiselina, posebno omega-9 masne kiseline, kao i vitamina E i minerala. Zbog visokog sadržaja masnih kiselina, ulje od lesnika je vrlo dobro za hidrataciju kože i kose, te pomaže u zaštiti kože od sušenja. Ulje od lesnika se često koristi u kozmetičkim proizvodima za njegu kože i kose, kao i u masnim formulacijama za sunčanje i zaštitu od UV zračenja. Također se koristi kao sastojak u kuhinji kao zamjena za maslac ili druga biljna ulja.

Ulje od makadamije je ekstrakt dobiven iz sjemena makadamije, biljke koja raste u Australiji. To ulje je vrlo stabilno i dugotrajno, što ga čini idealnim za kozmetičke i kućne namjene. Ulje od makadamije sadrži visok postotak mono-nenasićenih masnih kiselina, posebno oleinske kiseline, što mu daje visoku razinu hidratacije kože i kose. Također sadrži vitamine A, D i E, koji su važni za zdravlje kože.

Ulje od makadamije se često koristi u kozmetičkim proizvodima za njegu kože i kose, kao i u masnim formulacijama za sunčanje i zaštitu od UV zračenja. To ulje je vrlo blizu kemijskom sastavu kože, što ga čini vrlo dobro apsorbirajućim i ne ostavlja masni osjećaj na koži. Takođe se koristi u proizvodima za masažu i kao sastojak u kuhinji.

 

100% PRIRODNA FORMULA PROTIV SVIH ZNAKOVA STARENJA S DOKAZANOM DELOTVORNOŠĆU

WRINK LESS
AKTIVNI ORGANSKI KOMPLEKS REYOUTH™ WRINKLESS
Intenzivno hidrira, hrani i zaglađuje kožu i uklanja nedostatak kisika u ćelijama. Ćelije “dišu” i tako duže žive.

Hidrobalans kože se normalizira, povećava se proizvodnja prirodnog kolagena, koža postaje nježnija i zategnutija, a konture lica jasnije.

 

 

PORUČIVANJE SRBIJA

 

 

 

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA