Quick Fit – sastav – gde kupiti – cena – kako se koristi

Quick Fit kapsule i sirup za mršavljenje

 

Quick kapsule se nalaze na tržištu u Srbiji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. U Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj su u obliku sirupa. 

Upija masti i pretvara ih u energiju
Uklanja toksine iz tela
Smanjuje apetit i daje energiju
Uklanja višak tečnosti iz tela
Poboljšava raspoloženje

Mršavljenje uz Quick Fit se dešava postepeno, bez prekida, bez naglih skokova u dobijanju težine i tako sprečava nastanak strija. Jedinstvena kombinacija aktivnih komponenata sredstva.

quick fit sirup

KAKO MOŽETE PROMIJENITI SA NAPITKOM QUICK FIT ZA 28 DANA?

1-7 dana
Quick Fit ubrzava metabolizam i obnavlja organizam radi uvećane potrošnje kalorija. Umanjuje osjećaj gladi i ubrzava proces lipolize – prirodnog razgrađivanja masnih naslaga.

8-19 dana
Gubitak težine 5-7 kg. Telo dobiva prekrasan oblik.

20-28 dana
Telo je pročišćeno i podmlađeno. Imate 11-13 kg manje. Uživate u postignutom cilju.

Kako se koristi Quick Fit kapsule

Pijte Quick Fit svakog dana
Po 1 kapsulu 60 minuta nakon jela
Preporučeno trajanje tretmana je 30 dana

Kako se koristi sirup

Kako se koristi Quick Fit?
Pijte Quickly Fitness svakog dana.
Potrebno je unositi po jednu kašiku sirupa 60 minuta nakon jela.

quick fit iskustva

 

Quick fit sastav

KOENZIM Q10
Razlaže potkožne masti, izbacuje toksine koji truju organizam i prljavštine. Stimuliše rad ćelija i sprečava njihovo prevremeno starenje.

Koenzim Q10, takođe poznat kao ubikinon, je prirodna supstanca koja se nalazi u našem telu i pomaže u stvaranju energije u mitohondrijama. Osim što je koristan za poboljšanje energetskog nivoa, koenzim Q10 je takođe povezan sa zdravljem srca, imunološkim sistemom i antioksidativnim svojstvima.

Ali, da li ste znali da koenzim Q10 može pomoći i u mršavljenju? Kao dodatak ishrani, koenzim Q10 može poboljšati metabolizam i povećati sagorevanje masti u telu, što dovodi do gubitka telesne mase.

Koenzim Q10 ima ključnu ulogu u proizvodnji energije u telu, što znači da može pomoći u poboljšanju efikasnosti metabolizma. Kada se metabolizam poboljša, telo lakše sagoreva masti i kalorije, što dovodi do gubitka kilaže.

EKSTRAKT ŽENŠENA
Ojačava imunitet, fizičku formu i suprotstavljanje stresovima za vrijeme mršavljenja.

L-KARNITIN
Ubrzava metabolizam i tako povećava potrošnju kalorija i pretvara ih u energiju.

Da li želite da izgubite nekoliko kilograma viška i osetite se puni energije?

L-karnitin je supstanca koja se prirodno javlja u organizmu i pomaže u transportu masti u mitohondrije, gde se one sagorevaju kao izvor energije. Ova supstanca se takođe može pronaći u određenim namirnicama, kao što su meso i mlečni proizvodi, ali može se uzeti i kao dodatak ishrani.

Mnogi ljudi se odlučuju za L-karnitin kada žele da izgube kilograme. Ovo je zbog toga što L-karnitin može poboljšati sagorevanje masti u telu, što dovodi do gubitka telesne mase. Kada se uzima pre treninga, L-karnitin može pomoći u sagorevanju više masti tokom vežbanja, što dovodi do bržeg mršavljenja.

Uz to, L-karnitin može pomoći u povećanju energije i poboljšanju sportskih performansi. Kada se koristi u kombinaciji sa vežbanjem, L-karnitin može pomoći u smanjenju osećaja umora i povećanju izdržljivosti, što dovodi do boljih rezultata.

CINK
Smanjuje nivo glukoze i holesterola u krvi što suzbija glad i dovodi do brzog gubljenja na težini.

 

 

PORUČIVANJE SRBIJA

 

 

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA SIRUP

 

 

 

PORUČIVANJE HRVATSKA SIRUP

 

 

 

PORUČIVANJE CRNA GORA

 

 

 

 

PORUČIVANJE SEVERNA MAKEDONIJA