Cellu Vital – gde kupiti – sastav – cena – iskustva

Cellu Vital gel za celulit

 

Cellu Vital – Celulit nastaje kada se masnoća i vezivno tkivo ispod kože zapletu i stisnu, što dovodi do formiranja neravnina i kvrga na koži. Ovo se obično dešava kada su masne ćelije u telu prevelike i kada vezivna vlakna koja ih drže na mestu postanu slaba i rastegnuta.

Delovanje Cellu vital gela usmereno je na uklanjanje ostataka masnoće pomoću posebnih prirodnih sastojaka. Celulit je zapravo promena masnog tkiva koje su prouzročene određenim limfnim promenama. Nastaje iz razloga nedovoljne sposobnosti organizma da se reši suvišnog otpadnog materijala. . Gel koji smo kreirali dovodi do toga da unutar 12 sati u telu se oslobađaju tvari koje sagorevaju masnoće i one dospiju i do najteže pristupačnih i tvrdokornih delova tela, poput trbuha, stražnjice i bedara.

Postoje mnogi faktori koji mogu doprineti nastanku celulita, uključujući genetiku, ishranu, nivo fizičke aktivnosti, hormonalne promene, starost i pušenje. Žene su sklonije celulitu nego muškarci, što može biti povezano sa različitom raspodelom masnoće i vezivnog tkiva u njihovom telu.

Dobra ishrana, redovna fizička aktivnost i održavanje zdrave telesne mase mogu pomoći u smanjenju rizika od nastanka celulita.

Jedan od načina da se smanji celulit jeste pravilna ishrana i fizička aktivnost. Ishrana bogata voćem, povrćem, celovitim žitaricama i proteinima, kao i redovna fizička aktivnost, mogu pomoći u smanjenju telesne masti i izgradnji mišića, što može smanjiti izgled celulita.

Masaže, laserska terapija i mezoterapija su takođe metode koje se koriste za smanjenje celulita. Masaže mogu poboljšati cirkulaciju i smanjiti zadržavanje tečnosti u telu, dok laserska terapija i mezoterapija uključuju ubrizgavanje različitih rastvora u kožu radi smanjenja masnoće i poboljšanja izgleda kože.

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD