Prostamid – gde kupiti – iskustva – cena – sastav – kako se koristi

Prostamid čaj za prostatu

Čaj na prirodnoj osnovi, sastav deluje u smeru poboljšanja muškog reproduktivnog zdravlja.

Preparat je prirodni proizvod i eliminiše adenom, hronični i akutnog prostatitisa
olakšava upalu i bol
normalizuje urinarne funkcije i poboljšava erekciju
obezbeđuje postojane i dugotrajne rezultate
efikasan u bilo kom dobu i na bilo kojem stadijumu bolesti

Postamid kako se koristi

Tri čajne kašike dodajete u 2 dl hladne vode
Vodu sa čajem trebate prokuhati do ključanja te ostaviti da se ohladi u poklopljenoj posudi
Pite Prostamid nakon jela

Sastav prostamid

Uva (Uvae folium)

Uva ima antibakterijska svojstva, što znači da može da pomogne u borbi protiv infekcija, posebno infekcija urinarnog trakta. Ovo je često korišćena biljka za lečenje urinarnih infekcija, a neka istraživanja su pokazala da može da smanji broj bakterija u urinu.

Uva se takođe smatra diuretikom, što znači da može da poveća količinu urina koju proizvodimo, a to može da pomogne u izbacivanju viška tečnosti iz organizma. Ovo svojstvo Uve je takođe korisno u lečenju urinarnih infekcija.

Konačno, neka istraživanja su pokazala da Uva može da pomogne u smanjenju upala, posebno upala desni i upala prostate.

Breza (Betulae folium)

Listovi, kora i pupoljci breze se tradicionalno koriste kao diuretici i antiseptici, što znači da pomažu u izbacivanju viška tečnosti iz organizma i smanjenju bakterijskih infekcija. Breza se često koristi za lečenje problema sa urinarnim traktom, poput infekcija i upala bešike.

Pored toga, breza se koristi i kao antiinflamatorno sredstvo, što znači da može da smanji upale u organizmu. Ovo svojstvo je korisno u lečenju različitih upalnih stanja, poput artritisa i ekcema.

Breza takođe ima blago analgetsko svojstvo, što znači da može da ublaži bol. Listovi i pupoljci breze se tradicionalno koriste za ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima.

Osim toga, breza se koristi i u kozmetičke svrhe zbog svojih antibakterijskih i antiinflamatornih svojstava. Ekstrakt breze se često dodaje u preparate za negu kože i kose, zbog svoje sposobnosti da smanjuje upale i infekcije.

Peršun (Petroselini folium)

Jedno od najpoznatijih lekovitih svojstava peršuna je njegova sposobnost da poboljša varenje i ublaži probleme sa varenjem. Peršun sadrži prirodne enzime koji pomažu u razgradnji hrane i olakšavaju probavu. Ovo svojstvo je posebno korisno kod problema sa nadimanjem, gasovima i lošim varenjem.

Peršun se takođe koristi kao diuretik, što znači da pomaže u izbacivanju viška tečnosti iz organizma. Ovo svojstvo je korisno kod problema sa oticanjem i visokim krvnim pritiskom.

Ruzmarin (Rosmarini folium)

Ruzmarin takođe pozitivno utiče na potenciju muškaraca tako što poboljšava lokalnu cirkluaciju.Poboljšanje rada cirkulacije utiče ne samo zdravlje prostate već i kod jačanja libida i održavanja erekcije kod zrelijih muškaraca.

Koren koprive (Urticae radix)

 

PORUČIVANJE