TestoY gel – Srbija – gde kupiti – cena – iskustva – kako se koristi

TestoY gel za povećanje penisa i bolju potenciju i čvršći penis

TestoY povečava nivo testeterona prirodnim putem

Testosteron je hormon koji se proizvodi u testisima kod muškaraca, ali i u manjoj meri u jajnicima kod žena. Ovaj hormon igra važnu ulogu u razvoju muških polnih karakteristika i regulaciji libida. Takođe, testosteron može uticati na potenciju, što znači sposobnost muškarca da ostvari i održi erekciju.

Iako se nivo testosterona kod muškaraca smanjuje sa godinama, mnogi faktori mogu uticati na ovaj hormon i smanjiti njegov nivo. Uzimanje određenih lekova, kao i neke zdravstvene probleme, kao što su gojaznost, dijabetes i hipertenzija, mogu smanjiti nivo testosterona kod muškaraca.

Kada nivo testosterona padne ispod normalnog nivoa, muškarci mogu iskusiti probleme sa potencijom. Studije su pokazale da niski nivoi testosterona mogu uzrokovati probleme sa erekcijom, kao i smanjen libido, što može dovesti do seksualne disfunkcije.

Međutim, preveliki nivoi testosterona takođe mogu uticati na potenciju i seksualnu funkciju muškaraca. Visok nivo testosterona može dovesti do povećane agresivnosti i rizika od srčanih bolesti, što takođe može uticati na sposobnost muškaraca da ostvare i održe erekciju.

TestoY gel – Kako se koristi

Testoy Gel povećava veličinu penisa za 3,1 do 4,2 CM u proseku.

Pored toga, neki muškarci uzimaju testosteron kao suplement kako bi poboljšali svoju seksualnu funkciju i potenciju.

Da bi se održala normalna funkcija testosterona i potencije, muškarci bi trebalo da održavaju zdrav stil života, koji uključuje redovnu fizičku aktivnost, zdravu ishranu i dovoljno sna. Takođe je važno da se izbegne preterana konzumacija alkohola i pušenje, jer ovi faktori mogu uticati na nivo testosterona i seksualnu funkciju muškaraca.

U zaključku, nivo testosterona može imati značajan uticaj na potenciju muškaraca. Niski nivoi testosterona mogu uzrokovati probleme sa erekcijom i smanjen libido, dok preveliki nivoi testosterona takođe mogu uticati na seksualnu funkciju. Da bi se održala normalna funkcija testosterona i potencije, muškarci bi trebalo da održavaju zdrav stil života, a u slučaju problema sa potencijom ili niskim nivoom testosterona, treba se obratiti lekaru radi procene i eventualnog lečenja.

Lekar može preporučiti različite terapije za povećanje nivoa testosterona, kao što su hormonska terapija ili terapija zamene testosterona.

Ukratko, testosteron igra važnu ulogu u regulaciji potencije i seksualne funkcije muškaraca.

 

PORUČIVANJE SRBIJA

 

 

 

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

 

 

PORUČIVANJE CRNA GORA

 

 

 

 

PORUČIVANJE SEVERNA MAKEDONIJA