Apolloss gde kupiti – mršavljenje – cena – iskustva – sastav – kako se koristi

Apolloss – Smršajte 7-10 kg za mesec dana

Gubite težinu tokom celog dana!
24-satni sistem
Rešite se masnih naslaga i izbacite toksine bez gubitka mišićne mase
Poboljšava probavu 100% prirodan
Ubrzava metabolizam čak i kad se odmarate

Svojstva detoksikacije i sagorevanja masnoća analizirana su na više od 2000 prehrambenih proizvoda, a sve u svrhu razvijanja čaja Apolloss. Na osnovu dobijenih podataka, razvijena je jedinstvena detoksikacijska formula koja deluje u skladu s ljudskim bioritmom.

Mikroelementi potiču postupak čišćenja i regulišu glad, dok organske kiseline ubrzavaju sagorevanje masti.

Sastojci na prirodnoj bazi Apolloss čaja su pogodni za svakodnevno aktivne osobe, koje su u manjku inspiracije za redukovanom ishranom.

Apolloss dolazi u obliku čaja, što ga čini praktičnim za upotrebu bilo gde.

Jedinstvena kombinacija sastojaka podstiče zdravo funkcionisanje creva. Ova formula ne uzrokuje težinu u želucu, nadutost ili iritaciju zbog pada energije tokom dana. Hrana se brzo prerađuje pa se ne pretvara u masnoću. Apolloss je mešavina lekovitog bilja posebno uravnoteženog odnosa koji pojačava metabolizam, potiče probavu i razgradnju masti sačuvanih u telu. Apolloss reguliše metabolizam u telu, potiče izlučivanje štetnih produkata metabolizma i brže pražnjenje creva. Apolloss se preporučuje kao dodatak prehrani za mršavljenje i bolju probavu.

Nivo tečnosti u telu je jako bitan jer 90% ljudi ne konzumira dnevnu normu vode.

Poboljšavaju probavu
Ubrzavaju sagorevanje masti
Smanjuju nivo šećera i holesterola u krvi
Smanjuju apetit

Šta je tako jedinstveno u njegovom sastavu?

Vaše telo se transformiše zahvaljujući posebnoj kombinaciji prirodnih sastojaka koji daju energiju i ubrzavaju sagorevanje masti

Sastojci pažljivo odabrani iz prirode su vrlo pogodni za vraćanje Vašeg samopouzdanja.

Mnogi naši zadovoljni korisnici koji već duže vreme koriste ovaj proizvod kažu kako su primetili poboljšanje stanja organizma i bolju kondiciju.

Brzo mršavljenje u prve 2 nedelje
12 KG MANJE
u roku od 2 meseca
Ovakvi rezultati se postižu zahvaljujući kombinaciji dva faktora – razgradnji masti + eliminaciji toksina.

Toksini napuštaju telo već tokom prvih nedelja tretmana.
Zato su rezultati vidljivi odmah.

Tokom 2 nedelje, duboke naslage masti počinju da se razgrađuju, nivo alkaliteta se vraća, a sastav krvi se poboljšava. Mršavljenje može da deluje sporo zbog postupka obnove celokupnog zdravlja.

Priprema Apolloss čaja je vrlo jednostavna:

Jednu kafenu kašiku čaja preliti sa 2 dl vrele vode;
Ostaviti da stoji sedam minuta u poklopljenoj posudi;
Povremeno promešati te procediti pre konzumiranja.

Sastojci na prirodnoj bazi Apolloss čaja:

Maslina

Menta

Menta, poznata i kao “menta piperita”, je biljka iz porodice Lamiaceae koja raste u Europi, Sjevernoj Americi i Aziji. Menta je poznata po svom svježem i osvježavajućem mirisu, te se često koristi u kulinarstvu, medicine i kozmetologiji.

Matičnjak

Kopriva

Kopriva je biljka iz porodice Urticaceae koja raste u cijelom svijetu. Kopriva je poznata po svom specifičnom mirisu i svježem okusu, te se često koristi u kulinarstvu, medicine i kozmetologiji.Listovi koprive su bogati vitaminom C, folnom kiselinom, mineralima kao što su kalcij, željezo, kalij i magnezij, te su dobar izvor vlakana.U medicini, kopriva se često koristi za liječenje reumatskih bolesti, kao i za stimulaciju metabolizma. Listovi koprive su bogati vitaminom C i antioksidansima, što pomaže u smanjenju upale i poboljšanju imuniteta. Kopriva se također koristi za liječenje problema sa mokraćnim putovima.

Zeleni čaj

Zeleni čaj je biljni napitak koji se priprema od lišća Camellia sinensis, biljke koja raste u Aziji. Zeleni čaj se razlikuje od drugih vrsta čaja, poput crnog i bijelog čaja, po načinu proizvodnje i fermentaciji. Zeleni čaj se ne fermentira, već se lišće samo osuši i svježe kuha, što zadržava većinu antioksidanata i hranjivih tvari.

Zeleni čaj je poznat po svojim zdravstvenim koristima. sadrži visoke razine antioksidanata, kao što su katechini, koji pomažu u sprečavanju oksidativnog stresa i starenja. Također sadrži kofein, što ga čini dobrim izborom za poboljšanje koncentracije i budnosti.

 

PORUČIVANJE SRBIJA

 

 

 

 

PORUČIVANJE BOSNA I HERCEGOVINA

 

 

 

 

PORUČIVANJE CRNA GORA

 

 

 

 

PORUČIVANJE SEVERNA MAKEDONIJA