AdipoStop sprej protiv celulita – sastav – iskustva – cena

AdipoStop – celulit je neka vrsta neestetskih, neravnih grudvica ili nabora na koži, koje se najčešće pojavljuju na butinama, zadnjici i nogama

 

AdipoStop je sprej koji omogućuje učinkovit lokalizirani kozmetički tretman, smanjenje masnog tkiva i celulita na mestu primene te smanjenje strija. Ubrzava metabolizam na određenim područjima gde se primjenjuje potičući masno tkivo na sagorevanje masti i celulita.

Celulit se obično pojavljuje kod žena, ali može se pojaviti i kod muškaraca. Uglavnom se pojavljuje usled nakupljanja masnoća, vode i toksina u tkivima ispod kože. Celulit se često naziva i “pomorandžina koža” zbog njenog izgleda. Celulit nije zdravstveni problem i ne predstavlja opasnost po zdravlje, ali mnoge ljude smeta njegov izgled.

adipostop

Postoje različiti načini za ublažavanje izgleda celulita, uključujući vježbanje, masažu, određene kreme i pilinge te korištenje laserskih uređaja.

Celulit je nehomogena struktura kože, koja se obično pojavljuje na butinama, zadnjici i bedrima, a karakteriše je naborana ili grudvasta površina. Nije medicinski problem već estetski, i nastaje zbog nejednakosti u debljini kože i mišića u određenim delovima tela, što dovodi do nagomilavanja masnih naslaga ispod kože.

Hormoni takođe igraju važnu ulogu u nastanku celulita. Povećan nivo estrogena, hormona koji se veže za receptore na masnim ćelijama, može dovesti do povećanja njihove veličine. Takođe, kod nekih žena, nedostatak progesterona, hormona koji reguliše metabolizam masnoća, može dovesti do povećanja masnog tkiva.

Nedostatak vode u telu takođe može doprineti nastanku celulita. Kada je telo dehidrirano, tkiva postaju osušena i zateže se, što dovodi do pojave grudvica na koži.

Nedostatak fizičke aktivnosti, loša ishrana i pušenje takođe mogu doprineti nastanku celulita.

Da bi se sprečio celulit, preporučuje se redovna fizička aktivnost, zdrava ishrana, unos dovoljne količine vode i održavanje normalne telesne težine. Ukoliko se celulit već pojavio, postoje različiti tretmani poput masaža, kozmetički tretmani i terapije vakuumom koji mogu pomoći u smanjenju izgleda celulita.

Kako deluje Adipostop:
– Aktivno sprečava rast i razvoj novih masnih stanica;
– Pruža snažan učinak nege;
– Reducira efekat narančine kore;
– Poboljšava teksturu kože;
– Omogućuje zaglađivanje kože.

1. Smanjenje volumena i intenziteta kod različitih tipova celulita;
– Tvrdokorni celulit kod 95% sudionika;
– Edematozni celulit kod 87% sudionika;

2. Poboljšanje elastičnosti kože;

3. Smanjenje učinka narančine kore;

4. Potpuni nestanak celulita nakon četiri nedelje

 

PORUČIVANJE U SRBIJI

 

 

 

 

PORUČIVANJE U HRVATSKOJ

 

 

 

 

PORUČIVANJE U SLOVENIJI