Prostate Pure – cena – gde kupiti – iskustva – kako se koristi – sastav

Prostate Pure kapsule za prostatu

Prostatis je medicinski izraz koji se koristi za opisivanje zapaljenja prostate, male žlezde koja se nalazi ispod mokraćne bešike kod muškaraca. Prostatis može biti akutan ili hroničan i može se javiti iz različitih razloga.

Akutni prostatis je iznenadna infekcija prostate koja se obično javlja kod mlađih muškaraca. Glavni simptomi akutnog prostatisa su jaki bolovi u donjem delu stomaka, groznica, bol prilikom mokrenja, često mokrenje i osećaj da bešika nije u potpunosti prazna.

Hronični prostatis je stanje koje se javlja kada zapaljenje prostate traje duže od tri meseca. Hronični prostatis može biti uzrokovan bakterijskom infekcijom ili nekim drugim faktorima, kao što su alergije, autoimuna oboljenja ili nervni problemi. Simptomi hroničnog prostatisa mogu biti manje izraženi i uključuju bol u donjem delu stomaka, bol prilikom mokrenja, učestalo mokrenje, otežano mokrenje, bol tokom seksualne aktivnosti i bol u testisima ili penisu.

Prostate pure kako deluje

Regenerira prostatu, djeluje preventivno, održava zdravlje prostate i urinarnog sustava
Prirodan je izvor beta-sitosterola, održava vitalnost, zdravu razinu testosterona i libida
Prevenira učestalo mokrenje noću i danju, bježanje urina i urgenciju
Djelotvoran kod simptoma dobroćudnog povećanja prostate (BHP)
Ne uzrokuje nuspojave i blagotvorno djeluje na želudac

Sastojci

Pygeum

Pygeum se koristi za liječenje simptoma povećane prostate (benigna hiperplazija prostate, BPH). Također se koristi za bolove uzrokovane upalom, bolestima bubrega, urinarnim problemima, malarijom, bolovima u trbuhu, groznicom i za povećanje seksualne želje

Purslane

Njegova upotreba kao pročišćavajući, srčani tonik, omekšavajući, opuštajući mišić te protuupalni i diuretički tretman čini ga važnim u biljnoj medicini. Portuljak se također koristio u liječenju prostatitisa

Maslačak

U medicini koristi se kao za smanjivanje masnoće u krvi. Može utjecati na izlučivanje kamenaca jer djeluje kao prirodni diuretik.

Ivanjsko cvijeće

Ivanjsko cveće ima lekovitu moć u čišćenju bubrega, jetre, pankreasa i slezine. Posebno se preporučuje kod oboljenja limfnih žlezda, a njena lekovitost je velika i kada se primenjuje i spolja.

Prostate pure kako se koristi

Uzimajte jednu kapsulu dva puta dnevno, tokom ili posle obroka, sa čašom vode; Za optimalne rezultate, uzimajte kapsule redovno u narednih 90 dana, bez pauza; Jedno pakovanje sadrži 15 kapsula, dovoljno za 15 dana liječenja.

Najbolji oreparat jedan za održavanje zdravlja prostate

100% prirodan sastav bez nuspojava

 

PORUČITE ZAMENSKI PROIZVOD