Natura Active – sastav – gde kupiti – cena – iskustva

Natura Active kapsule protiv hemoroida

Natura Active – Hemoroidi su uvećane i upaljene vene u donjem delu rektuma ili anusa. Hemoroidi su vrlo česti i obično se javljaju kod ljudi u srednjoj i starijoj životnoj dobi. Mogu biti uzrokovani različitim faktorima, kao što su konstipacija, sedelački način života, dijabetes, gojaznost, trudnoća i porođaj.

Postoje dve vrste hemoroida: unutrašnji i spoljašnji. Unutrašnji hemoroidi su smešteni unutar rektuma i obično ne uzrokuju bol, ali mogu da krvare. Spoljašnji hemoroidi se nalaze ispod kože oko anusa i mogu da uzrokuju bol, svrab i krvarenje.

Simptomi hemoroida uključuju bol, svrab, peckanje, krvarenje prilikom pražnjenja creva, oticanje oko anusa, osećaj nepotpunog pražnjenja creva i pojava masnica u okolini anusa.

Lečenje hemoroida uključuje promene u načinu ishrane i životnom stilu, kao što su povećanje unosa vlakana, tečnosti i vežbanja.

Preparat se zove Natura Active. Djelotvoran je zbog kompleksnog delovanja na telo i jedinstvenog sastava koji sadrži samo visokokoncentrirane lekovite ekstrakte. Natura Active potpuno otklanja bol, svrab i peckanje, jača krvne sudove i kapilare, ublažava upale, obnavlja cirkulaciju krvi, zaustavlja rektalno krvarenje.

Sastojci 1 kapsula

CASTANEA SATIVA – 150mg

CENTELLA ASIATICA – 100mg

Laktoza

Goveđa želatina

Upotreba Nature Active

Uzimajte jednu kapsulu dva puta dnevno, tokom ili posle obroka, sa čašom vode; Za optimalne rezultate, uzimajte kapsule redovno u narednih 90 dana, bez pauza; Jedno pakovanje sadrži 15 kapsula, dovoljno za 15 dana lečenja.

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD