Potent Max – gde kupiti – sastav – iskustva – kako se koristi

Potent Max kapsule za potenciju

Potencija ili erektilna disfunkcija je problem koji se javlja kod muškaraca kada nisu u mogućnosti da postignu ili održe erekciju koja je dovoljno jaka i dugo traje kako bi se postigao seksualni odnos. Ovo je problem koji može biti vrlo stresan za muškarce i uticati na njihovo samopouzdanje i odnose.

Uzroci erektilne disfunkcije mogu biti različiti, a to može biti fizički ili psihološki problem. Fizički uzroci uključuju bolesti kao što su dijabetes, visok krvni pritisak, srčane bolesti, ateroskleroza, pretilost, bolesti prostate, oštećenja živaca i hormonski disbalans. Psihološki uzroci uključuju stres, depresiju, anksioznost, strah od neuspeha, nisko samopouzdanje i problemi u vezi.

Da bi se rešio problem erektilne disfunkcije, prvo je važno utvrditi uzrok problema. Ako je to fizički uzrok, tada lekar može preporučiti lekove ili druge tretmane koji mogu pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi i povećanju nivoa testosterona. U slučaju psihološkog uzroka, psihoterapija može biti korisna u rešavanju problema.

Pored medicinskih tretmana, postoje i promene u načinu života koje mogu pomoći u poboljšanju potencije. Ovo uključuje promene u ishrani, povećanje fizičke aktivnosti, smanjenje stresa i prestanak pušenja i konzumiranja alkohola. Ishrana bogata voćem, povrćem, žitaricama, ribom i orašastim plodovima može pomoći u poboljšanju cirkulacije krvi, a time i potencije.

Naravno, potencija je i dalje tabu tema u društvu, ali važno je da muškarci budu otvoreni o svojim problemima i potraže pomoć. U današnje vreme, postoji mnogo efikasnih tretmana i terapija koje mogu pomoći u rešavanju problema erektilne disfunkcije i poboljšanju kvaliteta života. Zato je važno da se muškarci ohrabre da potraže pomoć i da ne ignorišu svoje probleme potencije.

Prednosti Potent Max kapsula

Izdržljivost
Koncetraciju
Stres
Cjelokupno blagostanje
Rigidnost penisa
Obujam penisa
Trajanja erekcije
Poboljšan libido

Sastojci Potent Max

Količina 1 kapsula

Suhi ekstrakt korijena ženšena (Panax ginseng)

Ženšen je lekovita biljka koja se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini vekovima. Koren ženšena se smatra adaptogenom, što znači da pomaže u smanjenju stresa i poboljšanju opšteg zdravlja organizma. Takođe se smatra da koren ženšena može pomoći u poboljšanju potencije kod muškaraca.

Koren ženšena sadrži supstance koje pomažu u poboljšanju cirkulacije krvi i povećavaju nivo azot monoksida u organizmu. Azot monoksid je hemijska supstanca koja se prirodno oslobađa u telu tokom seksualne stimulacije, a pomaže u opuštanju mišića oko krvnih sudova u penisu, čime se povećava protok krvi u penisu i pomaže u postizanju i održavanju erekcije.

Studije su pokazale da koren ženšena može pomoći u poboljšanju erektilne funkcije kod muškaraca. U jednoj studiji, muškarcima koji su uzimali suplemente od korena ženšena tokom 8 nedelja, poboljšana je erektilna funkcija i povećao se nivo testosterona u krvi.

Suhi ekstrakt kore afričke šljive (Prunus Africana)
Vitamin E
Cink

 

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD