Kossalin – kako se koristi – cena – gde kupiti – iskustva

Kossalin šampon za rast kose

 

Kossalin je blagi šampon za oporavak kose i regeneraciju vlasišta, koji svojim hranjivim aktivnim prirodnim tvarima deluje na dlaku i kožu glave. Kopriva, vitamin D3, pantenol osnovni su sastojci koji u idealnom omjeru pružaju brze rezultate koji ostaju.

Kossalin šampon regeneriše kosu, ubrzava rast, zaustavlja opadanje već nakon 4 pranja.

Kossalin je multifunkcionalan preparat. Nećete imati potrebu koristiti regeneratore niti losione za raščešljavanje, vaša kosta postaje lepršavija, bujnija već nakon prvog pranja.

Ubrzava rast kose
Velika koncentracija prirodnih aktivnih sastojaka savršeno iskombinovanih da čiste kožu glave, pomažu u uklanjanju peruti, viška sebuma i drugih uzroka opadanja kose, jačaju koren i samu strukturu dlake, potpomažu njen rast i obnavljanje.

Potiče formiranje novih vlasi
Pomaže da vaša kosa bude jača, zdravija, sjajnija, regeneriše koren i strukturu dlake i podstiče rast nove kose. Rezultati su primjetni već nakon 2 sedmice redovne upotrebe

Jaka kosa od korijena do vrhova
Jedinstvena receptura spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja, ricinusa, vitamina E te eteričnih ulja, potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova.

Prva faza
Prilikom prvog korištenja, kossalin djeluje na tjeme glave tako što čisti i otvara pore.

Druga faza
Kossalin prodire u vlasište, hrani dlaku i pruža vitamine, zaustavlja opadanje.

Treća faza
Kossalin djeluje na uspavane folikule, potiče i ubrzava rast kose čak do 10x.

Kossalin sastav

Kopriva eter

Kopriva poznata kao sastojak koji budi folikul dlake i potiče brži rast kvalitetne zdrave dlake. Kroz historiju omiljeni lijek naših predaka za jaku kosu.

Pantenol B kompleks
Svjesni kako je bitno očistiti tjeme i priremiti kožu glave da primi sve potrebene vitamine i minerale, kao i hranjive tvari iz koprive, u idealnom omjeru je u sastavu kossalin šammpona.

Vitamini E, A, D
Selekcijom esencijalnih vitamina za rast i regenraciju kose u pravom omjeru, osigurat će da vaša kosa ne opada, da rezultati budu brži i bolji.

 

PORUČIVANJE