Hyper Active – cena – iskustva – sastav – gde poručiti

Hyper Active kapsule za regulisanje pritiska

Hipertenzija, poznata i kao visok krvni pritisak, je stanje u kojem se krvni pritisak u arterijama povišava iznad normalnih vrednosti. Normalan krvni pritisak kod odraslih osoba iznosi manje od 120/80 mmHg (milimetara živinog stuba), dok se hipertenzijom smatra krvni pritisak viši od 140/90 mmHg.

Hipertenzija može biti primarna (esencijalna) ili sekundarna. Primarna hipertenzija je najčešći oblik i javlja se bez jasnog uzroka. Sekundarna hipertenzija je posledica drugih zdravstvenih problema, kao što su bubrežne bolesti, bolesti štitne žlezde ili lekovi.

Visok krvni pritisak može biti opasan, jer povećava rizik od ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su srčani udar, moždani udar, oštećenje bubrega, slepilo i druge bolesti srca i krvnih sudova. Neki faktori koji mogu doprineti razvoju hipertenzije uključuju genetske faktore, prekomernu težinu, nezdravu ishranu, fizičku neaktivnost, stres, pušenje i konzumiranje alkohola.

Hipertenzija može se kontrolisati promenama u načinu života, kao što su zdrava ishrana, fizička aktivnost, prestanak pušenja i smanjenje konzumiranja alkohola. U nekim slučajevima, lekovi za snižavanje krvnog pritiska mogu biti potrebni kako bi se održao normalan nivo krvnog pritiska i sprečile ozbiljne komplikacije. Važno je da se redovno kontroliše krvni pritisak kako bi se otkrile eventualne promene i pravovremeno reagovalo.

Delovanje Hyper Active

Prirodna regulacija povišenog pritiska uz Hyper Active
100% prirodni sastojci
Čisti krvne sudove od toksina, poboljšava rad srca
Poboljšava cirkulaciju krvi, uništava ugruške i jača zidove krvnih sudova
Smanjuje nivo šećera, sprječava dijabetes
Potiče gubitak težine, normalizira metabolizam i funkciju bubrega
Ublažava anksioznost

Sastav Hyper Active

Serenoa serrulata fruit extract 130mg

Beta-sitosterol 100mg

Prunus africana bark extract 100mg

Alpha-lactose monohydrate 280mg

Allium Ursinum extract 300mg

Rutin 50mg

Cinnamomum zeylanicum bark extract 150mg

Lactose110mg

Uzimajte jednu kapsulu dva puta dnevno, tokom ili posle obroka, sa čašom vode; Za optimalne rezultate, uzimajte kapsule redovno u narednih 90 dana, bez pauza; Jedno pakovanje sadrži 15 kapsula, dovoljno za 15 dana liječenja.

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD