Mikoherb – cena – sastav – gde kupiti – iskustvo

Mikoherb gel sa prirodnim biljnim ekstraktima

Mikoherb sa pažljivo biranim biljnim sastojcima namenjen nezi stopala i noktiju

Kako se može uočiti gljivična infekcija

Koža nogu izgleda kao da je ogrebana kredom
Zatamnjenje kože stopala i između prstiju
Deformisanje nokta i njegovo izlistavanje
Upala noktiju, crvenilo i svrab

Mikoherb sastav

Ulje origana

Ulje mente

Imate li problema s gljivicama na nogama koje nikako ne uspevate da se rešite? Imate li neprijatan miris i svrab koji vam otežavaju svakodnevne aktivnosti? Ne očajavajte – rešenje je na dohvat ruke!

Menta je aromatična biljka koja se već mnogo godina koristi u razne svrhe, a u poslednje vreme postala je poznata po svom snažnom dejstvu protiv gljivica na nogama. Zahvaljujući svom prirodnom sastavu, menta uklanja gljivice i sprečava njihov ponovni rast.

Ova neverovatna biljka poseduje antimikrobna i antibakterijska svojstva koja efikasno deluju protiv raznih infekcija, uključujući one koje se javljaju na koži. Menta takođe ima antiinflamatorna svojstva, što znači da ublažava otok, crvenilo i svrab koji se javljaju kao posledica gljivičnih infekcija.
uz redovnu upotrebu, menta će pomoći u eliminisanju gljivica, a istovremeno će umiriti i hidrirati vašu kožu.

Ne dozvolite da vam gljivice na nogama pokvare dan – isprobajte moć mentolnih svojstava mente i uživajte u zdravim, čistim i mirisnim nogama!

Ulje lavande

Lavanda je jedna od najpoznatijih i najomiljenijih biljaka u svetu prirodne medicine, a sada se pokazala kao moćan borac protiv gljivica na nogama. Ako imate problema sa gljivicama na nogama koje vam ne daju mira, lavanda je prirodno rešenje koje vam može pomoći.

Lavanda je bogata raznim hranjivim sastojcima, kao što su estri, ketoni, alkoholi i terpeni, koji pomažu u borbi protiv infekcija na koži. Ovi sastojci se bore protiv gljivica na nogama, sprečavajući njihov rast i širenje. Takođe, lavanda ima i umirujuće i protivupalno dejstvo, što smanjuje crvenilo, iritaciju i svrab na koži.

Korišćenje lavande u borbi protiv gljivica na nogama je jednostavno i praktično. Lavanda se može koristiti u obliku ulja, kreme, losiona ili kao dodatak u kupki za stopala. Redovna upotreba lavande pomoći će vam da se rešite gljivica na nogama, a istovremeno će vaša koža biti hidrirana, glatka i mekana.
Isprobajte snagu lavande i uživajte u zdravim i lepim nogama. Vaši stopala zaslužuju pažnju, a lavanda će im pomoći da izgledaju i osećaju se bolje nego ikad pre.

Ulje komorača

Ulje čajevca

Ekstrakt cveta kamilice

 

PORUČIVANJE