Pro drops kapi – gde kupiti – cena – iskustva – u apotekama

Pro Drops kapi za prostatu

 

Pro Drops kapi kako deluju

Olakšava upalu i bol
Olakšava oticanje prostate
Uništava patogene bakterije
Poboljšava cirkulaciju krvi,
uklanja stagnaciju u karlici
Brzo obnavlja zidove krvnih sudova

Čisti i obnavlja vene u karlici
Uklanja krvne ugruške, prorjeđuje krv
Liječi sluzokožu urogenitalnog sistema
Obnavlja libido, erekciju i želju za seksom
Pojačava imuni sistem i otpornost tijela na stres

Uklanja bol i upalu
Kada se jednom nađu u tijelu
aktivne komponente
počinju djelovati
odmah, eliminisati bol
i upale na ćelijskom nivou,
uklanjati grčenje mišića, eliminisati
ugruške i liječiti sluzokožu.

Zaustavlja prostatitis
Zahvaćene ćelije i organi
urogenitalnog sistema vraćaju
svoju normalnu funkciju.
Zdrava cirkulacija krvi
u karlici se obnavlja.
Obnavlja se seksualna funkcija.
Rezultati su stabilni.

Normalizuje urinarne funkcije
Aktivna formula sastojaka
obnavlja suženu
uretru.
Dolazi do redovnog i potpunog
pražnjenja mjehura.
Nema više noćnih odlazaka u toalet,
nama bola i nelagode.

Pro Drops sadrži

Ekstrakt čestoslavice

Čestoslavica je jedna od biljaka koja se koristi u tradicionalnoj medicini za lečenje različitih zdravstvenih stanja, uključujući i probleme sa prostatom. Ova biljka je bogata hranljivim materijama i ima mnoge zdravstvene prednosti.

Jedna od glavnih prednosti čestoslavice je njen uticaj na prostatu. Istraživanja su pokazala da čestoslavica može da smanji upalu prostate, što je čest problem kod muškaraca. Upala prostate može da izazove bol, nelagodu i probleme sa mokrenjem.

Kada se koristi na pravi način, čestoslavica može da pomogne u smanjenju ove upale i poboljšanju opšteg zdravlja prostate. To se može postići korišćenjem preparata koji sadrže ekstrakt čestoslavice, koji se može naći u obliku kapsula, tableta ili tinktura.

Čestoslavica takođe može da pomogne u poboljšanju protoka urina, što može da bude od koristi kod problema sa mokrenjem koji su povezani sa prostatom. Osim toga, ova biljka može da bude korisna i u lečenju drugih zdravstvenih stanja, uključujući i probleme sa varenjem, respiratornim sistemom i kardiovaskularnim sistemom.

Ekstrakt brusnice

Brusnica je voće koje je poznato po svojim zdravstvenim prednostima, a jedna od njih je i njen pozitivan uticaj na prostatu. Brusnica sadrži jedinjenja koja mogu da spreče rast bakterija u urinarnom traktu, što može da smanji rizik od razvoja infekcija, uključujući i infekcije prostate.

Studije su pokazale da redovno konzumiranje soka od brusnice može da smanji rizik od pojave infekcija urinarnog trakta, a samim tim i rizik od pojave upale prostate. Ovo voće takođe sadrži antioksidante, koji mogu da pomognu u sprečavanju oštećenja ćelija prostate i smanjenju rizika od razvoja raka prostate.

Pored toga, brusnica može da bude korisna u smanjenju simptoma koji su povezani sa prostatom, uključujući učestalo mokrenje, bol i nelagodu. Ova voćka može da pomogne u smanjenju upale u prostati, što može da poboljša protok urina i smanji bol.

Ekstrakt lišća breze

Lišće breze je jedna od biljaka koja ima dugu istoriju u narodnoj medicini. Ova biljka se tradicionalno koristi za lečenje različitih zdravstvenih problema, uključujući probleme sa prostatom. Lišće breze bogato je flavonoidima, taninima i drugim aktivnim sastojcima koji mogu da imaju pozitivan uticaj na zdravlje prostate.

Studije su pokazale da lišće breze može da pomogne u smanjenju simptoma povezanih sa prostatom, kao što su učestalo mokrenje, bol i nelagoda. Ova biljka takođe ima antiinflamatorna svojstva, koja mogu da pomognu u smanjenju upale u prostati, što može da poboljša protok urina i smanji bol.

Lišće breze takođe ima diuretička svojstva, što znači da može da poveća količinu urina koju telo proizvodi. Ovo može da bude korisno za muškarce koji imaju probleme sa prostatom, jer povećanje protoka urina može da smanji nelagodu i poboljša opšte zdravlje prostate.

Konzumiranje lišća breze može da bude korisno i u prevenciji pojave infekcija urinarnog trakta, što je posebno važno kod muškaraca koji su skloni ovakvim infekcijama. Lišće breze sadrži antibakterijske i antifungalne aktivne sastojke koji mogu da spreče rast bakterija i gljivica u urinarnom traktu, čime se smanjuje rizik od infekcija.

Ekstrakt preslice

Preslica je biljka koja se tradicionalno koristi u narodnoj medicini za lečenje različitih zdravstvenih problema, uključujući i probleme sa prostatom. Ova biljka ima diuretička svojstva i bogata je mineralima koji su važni za zdravlje prostate, poput cinka.

Studije su pokazale da preslica može da bude korisna u smanjenju simptoma koji su povezani sa prostatom, uključujući učestalo mokrenje, bol i nelagodu. Ova biljka ima antiinflamatorna svojstva i može da pomogne u smanjenju upale u prostati, što može da poboljša protok urina i smanji bol.

Preslica takođe može da bude korisna u prevenciji pojave infekcija urinarnog trakta, što može da smanji rizik od pojave upale prostate. Ova biljka sadrži jedinjenja koja mogu da spreče rast bakterija u urinarnom traktu, što je posebno korisno kod muškaraca koji su skloni ovakvim infekcijama.

Ekstrakt koprive

Zahvaljujući dobro uravnoteženoj kombinaciji ljekovitih biljaka, ProDrops je djelotvoran protiv mnogih glavnih uzroka prostatitisa kao i protiv njegovih simptoma.

Zahvaljujući antibakterijskom i antiseptičkom djelovanju preparata ProDrops, on uništava patogene bakterije i mikroorganizme koji uzrokuju prostatitis. To znači da ProDrops uklanja suštinski uzrok bolesti.

Pokazao je protivupalna, antioksidantska i svojstva ojačavanje krvnih sudova ProDrops podstiče obnovu mikrocirkulacije u tkivima žlijezde prostate. Za rezultat imate potpuno obnavljanje funkcija i zdravlja organa.

Upotreba preparata Pro Drops kod starijih muškaraca čiji su urinarni poremećaji povezani sa hroničnim prostatitisom ili adenomom prostate, gledana dugoročno, značajno poboljšava kvalitet njihovog života.

Upotreba preparata Pro Drops u slučajevima hroničnog prostatitisa, koji dodatno komplikuju poremećaji seksualnog tipa, obezbjeđuje izuzetno efikasno liječenje. Uzimanje kompletnog kursa preparata ProDrops omogućava vam da izbjegnete pogoršanje prostatitisa.

PORUČIVANJE SRBIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, HRVATSKA, CRNA GORA, SEVERNA MAKEDONIJA