Slim Begin gde kupiti – Cena – Iskustva – sastav – kako se koristi

Slim Begin tablete za mršavljenje

Smanjuje višak tečnosti iz tela
Upija mast i pretvara u energiju
Čisti toksine iz tela
Pojačava proizvodnju leptina u organizmu (“hormon osećaja sitosti”) i smanjuje apetit
Kilogrami se smanjuju + efekat zaustavljanja, nakon mršavljenja, kilogrami se više ne vrate onda
Poboljšava se varenje u organizmu

Slim Begin deluje na sledeći način

Kada dođe u telo, Slim Begin privlači masti iz hrane i skuplja ih u oblik koji telo ne može lakše da probavi.
Masti onda prolaze kroz probavni trakt i prirodno se eliminišu iz tela.Slim Begin isto tako ubrzava metabolizam i dovodi do sagorevanja suvišnih masti.

Uzimajte jednu kapsulu dva puta dnevno, tokom ili posle obroka, sa čašom vode; Za optimalne rezultate, uzimajte kapsule redovno u narednih 90 dana, bez pauza; Jedno pakovanje sadrži 15 kapsula, dovoljno za 15 dana lečenja.

Eliminiše celulit:
Slim Begin reguliše razmenu tečnosti u telu zbog čega celulit nestaje

Poboljšava probavu:
Laktobakterije u sastavu kapsula uklanjaju simptome iritabilnih creva i obnavljaju rad gastrointestinalnog trakta

Daje snagu i energiju:
L-karnitin u sastavu ubrzava metaboličke procese u organizmu i omogućava pretvaranje masnih naslaga u energiju.

Ne stvara nikakav napor na srce:
Kapsule ne sadrže agresivne hemijske sastojke i zato ne izazivaju nesanicu, pospanost, apatiju i nervne slomove

Sastojak

Količina (1 kapsula)

Glucomanan – 500mg

Vlakna koja se rastvaraju u vodi i dokazano pomažu mršavljenju.
Glukomanan je prema sastavu vlakno, topljiv u vodi te doprinosi gubitku težine*, što ga čini savršenim dodatkom kada želite smanjiti unos kalorija.
Kako smo već i napisali, glukomanan je prirodno dijetetsko vlakno koje je rastvorljivo u vodi, a izdvojeno je iz biljke poznate pod imenom – konjac.
Glukomanan ima izuzetnu sposobnost upijanja vode i jedno je od najviskoznijih prehrambenih vlakana. Upija toliko tečnosti da mala količina glukomanana dodata u čašu vode pretvara čitav sadržaj u gel. Veruje se da upravo ta jedinstvena svojstva doprinose njegovim pozitivnim efektima na mršavljenje.

Hrom picolinat -30mg

Namirnice najbogatije ovim mineralom su brokoli, iznutrice, grožđe i pivski kvasac. Za sada nema tačnih podataka kako bi izgledao „sindrom deficita hroma“, ali u prvom planu su nam dva moguća „metabolička scenarija“ – insulinska rezistencija, kao i problem regulacije „holesterola

Ekstrakt zelenog čaja -50mg

Zeleni čaj je jedan od najzdravijih napitaka koje možete da pijete i ima mnoge koristi za zdravlje zahvaljujući velikoj koncentraciji različitih supstanci. Bogat vitaminima i mineralima i odličan dodatak svakoj ishrani, glavni sastojak zelenog čaja što ga čini posebnim su polifenoli.

Polifenoli se mogući u mnogim biljkama uključujući groždje i ostalom voću, i oni su jedan od najmoćnijih dostupnih antioksidanasa. Najbolje nalazište polifenola u prirodi je u Camellia Sinensis. .

Zbog procesa fermentacije koji nastaje u pravljenju crnog čaja, polifenoli se ne nalaze tamo u velikoj količini.

Beta glucan -100mg

Dijetska vlakna dobijama iz hrane koja je uglavnom biljnog porekla, kao što su voće, povrće, pečurke ali i određene žitarice. Hrana bogata vlaknima je vrlo zasitna zbog čega se smatra idealnom za ljude koji žele da povedu računa o svojoj težini. Ishrana bogata vlaknima pokazala se i kao fantastična za održavanje ravnoteže crevne flore, kao i za regulisanje šećera u krvi.

Vlakna se dele na ona rastvorljiva i nerastvorljiva, a obe kategorije imaju svoju funkciju i mesto u organizmu.

Beta glukani su upravo jedna vrsta rastvorivih vlakana, a samim tim imaju i važnu funkciju u organizmu. Istraživanja koja su ispitivala uticaj beta glukan na organizam, dovela su ga u jaku vezu u prevenciji i smanjenju holesterola, smanjenim rizikom od srčanih oboljenja, a iskustva mnogih ljudi tvrdi i da je on ključ za jak imuni sistem.

Kako funkcioniše beta glukan?
Budući da pripada grupi rastvorivih vlakana, on usporava protok hrane u crevima, što znači da je telu potrebno više vremena da obavi proces varenja.

Sporije varenje ujedno znači i to da se šećeri iz hrane sporije oslobađaju, zbog čega u ovom slučaju ne postoje nagli skokovi nivoa šećera u krvi, što je izuzetno važno naročito za ljude sa sličnim problemima.

Vrhunskog kvaliteta

Potpuno na prirodnoj osnovi

Pretvara masti u energiju, POVEĆAVA vitalnost

Smanjuje apetit

Ubrzava metabolizam

Čisti telo od toksina i suvišne tečnosti

Ne izaziva hormonske poremećaje

UBRZAVA METABOLIZAM

POBOLJŠAVA RASPOLOŽENJE

Kapsule za mršavljenje

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD