Beauty Derm – sastav- iskustva – cena – kako se koristi

Beauty Derm krema protiv bora

Beauty Derm zaustavlja proces starenja ćelija i reguliše njihov rad.

Beauty Derm ima širok spektar vitamina i minerala, među kojima i keratin, koji je sposoban da prodre u najdublje slojeve kože, kako bi maksimizirao revitalizujući efekat kreme Beauty Derm.

Sastav kreme:

– Ulje semena ricinusa
Ima 11 puta više aminokiselina i antioskidanasa nego u vitaminu C
– Ulje muškatne žalfije
Ima šest puta više suštinski važne belančevine za zdravlje kože – više keratina nego u mesu
– Ulje šipurka
Ima dva puta više omega 3 kiselina nego u ribi

Beauty Derm u svom sastavu uključuje esencijalne sastojke za lepotu zdrave kože: bogata je polizasićenim masnim kiselinama, naročito uljem semena ricinusa, uljem muskatne žalfije, uljem šipurka koji predstavljaju ključne sastojke za obnovu i negu kože. Dermatološki je testirana.

Ova revolucionarna formula podstiče proizvodnju kolagena u koži i predstavlja efikasno rešenje za podmlađivanje kože lica bez upotrebe agresivnih i/ili invazivnih metoda. Dubinske bore su smanjene za polovinu. Sitne bore i fine linije vraćaju prirodnu teksturu. A što je najbolje: sve učesnice u studiji osetile su vidljiva poboljšanja. Rezultati su pokazali manje bora i mlađi izgled kože.

Bore su vidljivi prevoji na koži koji nastaju zbog prekomerne aktivnosti mišića lica, gubitka elastičnosti kože, čvrstoće i drugih razloga. Elastičnost omogućavaju vlakna kolagena u dermisu, a čvrstoću – molekule hijaluronske kiseline smještene između vlakana kolagena.

Bore blokiraju krvne sudove, smanjuju cirkulaciju krvi i limfe u koži. Ne dopuštaju da kiseonik uđe u kožu, pojavljuju se nove bore, a stare postaju dublje. Ako se ne deluje, proces je nepovratan.

Metode za sprečavanje bora: losioni, maske, inekcije botoksa, hemijski pilinzi i plastična operacija. Poslednje tri metode smatraju se najopasnijima.

Aminokiseline koje se nalaze u kremi Beauty Derm imaju snažna antioksidantna svojstva zbog čega krema deluje aktivnije tokom 24 sata. Aminokiseline deluju kao spužva koja hvata vlagu koja se gubi evaporacijom (promenom stanja), osigurava dubinsku hidrataciju i umanjuje bore.

Uključuje razne UV zaštitne komponente kao i biološki aktivne elemente za obnovu ćelija kože.
Pomaže u prevenciji ponovne pojave bora tako što obogaćuje kožu lica i vrata širokim spektrom vitamina, minerala i aminokiselina.
Aktivira proizvodnju kolagena i elastina koji se poput gradivnog materijala ugrađuju u oslabljeni kostur kolagena kože i guraju bore iznutra. Redovna primena kreme Beauty Derm obnavlja napregnutost i čini oblik lica jasnim i zategnutim.

KAKO SE PRIMENJUJE

KORAK 1
Nežno očistite kožu od šminke i nečistoća, tonikom za čišćenje lica.

KORAK 2
Nanesite kremu na čistu kožu kružnim masažnim pokretima, izbegavajući područje oko očiju.

KORAK 3
Koža vam se odmah zateže i dubinski hidrira. Krema ostaje aktivna 24 sata nakon upotrebe!

Beauty Derm je tekuće zlato za kožu. Nijedno sredstvo koje postoji na tržištu kozmetike ne sadrži tako visoku koncentraciju obnavljajućih ulja i masnih kiselina. Tajna kreme Beauty Derm leži u neutralizaciji slobodnih radikala, zaštiti kože od utjecaja iz okoline, hranjenju kože i dovoljnoj hidrataciji. Uz sve to, Beauty Derm povećava proizvodnju kolagena što na kraju omogućava brzu preobrazbu kože i zaglađivanje bora.

 

 

PORUČIVANJE