Bitokal Active – sastav – cena – gde kupiti – kako se koristi

Kompletan tretman Bitokal active kapsula će Vam pružiti da popravite sluh na prirodan i kvalitetan način

Bitokal Active je Visokog kvaliteta , potpuno prirodan preparat. Vratite sluh na prirodan način.

Upotreba po jedna kapsula dva puta dnevno, tokom ili posle obroka, sa čašom vode;
Za najefikasnije rezultate, uzimanje 90 dana, bez pauza; Jedno pakovanje sadrži 15 kapsula, dovoljno za 15 dana lečenja.

Sastojci Bitokal Active

Količina u 1 kapsuli

Vitamin C –100mg

Vitamin C je moćan antioksidans koji može da ojača vaš imunitet.
Vitamin C je esencijalni nutrijent za zdravlje čoveka, a njegov hemijski naziv je askorbinska kiselina. Uzimanje C vitamina u dovoljnoj količini je važno prvenstveno za imunološki sistem, a onda i za druge funkcije u organizmu koje u velikoj meri zavise od kvaliteta ishrane, odnosno nutrijenata koje unosimo kroz voće, povrće i druge namirnice.

Choline 334mg

Član kompleksa vitamina B i klasifikovan kao lipotropni ili masni emulgator, holin može biti od pomoći u jačanju jetre i pomoći u lečenju nakupljanja holesterola, gubitka pamćenja i alchajmera.

Koliko je važan Holin?

Nedostatak holina može doprineti degeneraciji jetre i otvrdnjavanju arterija.
Holin nije tehnički vitamin B, ali je često uključen u porodicu B-vitamina jer radi blisko sa drugim vitaminima B, posebno folnom kiselinom (vitaminom B9) i kobalaminom (vitamin B12), kako bi obradio masnoću i zadržao srce i mozak zdravim. Holin je takođe potreban za funkciju žučne kese i jetre, formiranje lecitina, proizvodnju hormona i regulaciju centralnog nervnog sistema.

Bioflavonoids (lemon bioflavonoids complex with eriodictyol glycoside) – 600mg

lavonoidi su polifenoli veoma zastupljeni u plodovima, povrću i u nekim biljkama (kao na primer čaj, koren od đumbira i slično). Flavonoidi su supstance koje se sintetizuju samo u biljkama, životnije i ljudi nisu u stanju da ih sami proizvedu. To su takozvane fitohemikalije i ima ih preko 4000 različitih vrsta. Alternativno ime je bioflavonoidi, i odnosi se na potpuno istu grupu hemijskih supstanci. Takođe su poznati i pod imenom Vitamin P i citrini.
Sa perspektive ljudske ishrane bitni su sastojci jer sadrže antioksidantska svojstva.

Najpoznatija uloga bioflavonoida je jačanje zidova kapilara (smanjuje propustljivost), pa se zato naziva i faktorom propustljivosti kapilara. Zbog te osobine koriste se kod kapilarnih problema kod arterioskleroze, povišenog krvnog pritiska, reumatoidnog artritisa, alergija, dijabetesa, gripa, hepatitisa, skorbuta. Bioflavonoide je najbolje kombinovati sa vitaminom C

Inositol – 334mg

Kao i holin, inozitol može biti od pomoći u snižavanju nivoa holesterola. Međutim, utvrđeno je da je inozitol koristan i u drugim oblastima, uključujući unapređivanje zdrave kose, prevenciju ekcema i kao pomoć u preraspodeli masnog tkiva.

Inozitol je ciklični alkaloid koji zajedno sa holinom i fosfornom kiselinom učestvuje u metabolizmu masti. Ubraja se u grupu lipotropa (razgrađivača – sagorevača masti). Rastvorljiv je u vodi, po hemijskom sastavu je šećer, nalazi se u mozgu, centralnom nervnom sistemu, ćelijkim membranama, mišićima, srčanom tkivu, reproduktivnim organima i kostima, a takođe ulazi u sastav lecitina i enzima.

Koja je uloga Inositola?
Moćan je stimulator mišićnog rasta i regulator težine, sprečava zamašćivanje mišića i organa (uključujući i srce i jetru) i igra ključnu ulogu u razmeni fosfolipida. Njegov nedostatak u ishrani izaziva zastoj u rastu, opadanje kose i taloženje holesterola.

Zajedno sa svojim mono i polifosfatima učestvuje u velikom broju bioloških procesa: međućelijski prenos signala, kontrola koncentracije intercelularnog kalcijuma, modulacija aktivnosti serotonina, održavanje membranskog potencijala ćelija, formiranje citoskeleta i td.

Inozitol se nalazi u mesu, jetri, mleku, hlebu, voću i povrću, ali nedovoljno, pa je neophodno uzimati ga u koncentrisanom i čistom obliku kao dodatak ishrani.

 

PORUČIVANJE ZAMENSKI PROIZVOD